Optimaid

Konceptudvikling og implementering af SaaS i hotelbranchen

Partner 

Vision Service ApS blev grundlagt i 2010. Motivationen for grundlæggelsen af Vision Service var, at skabe en anderledes servicevirksomhed, hvor et godt produkt opnås gennem moderne personaleledelse og innovation, i tillæg til hårdt arbejde. Vision Service beskæftiger mere end 150 dedikerede medarbejdere, fordelt på mere end 30 forskellige nationaliteter.

Opgaven 

Vision Service ApS har igennem de senere år udviklet et planlægnings- og opfølgningssystem til håndtering af rengøringspersonale i hotelbranchen. Et system som er med til at effektivisere allokering af personalet i en felt, hvor rengøringsbehovet er ekstremt varierende. Systemet er i dag etableret i Excel – og efter en længere periode, hvor systemet er benyttet manuelt, har det vist sig at levere besparelser op til 20%. Det betød, at Vision Service ønskede at udvikle en SaaS, som effektivt kan skaleres og benyttes i bredt omfang.

Vores rolle og arbejde 

Socialsquare udviklet den digitale løsning gennem en SCRUM faciliteret proces.
Socialsquare arbejdet både i forbindelse med konceptualiseringen og implementering, hvor målet var at gøre et komplekst Excel-system til en ekstremt simpelt SaaS, da brugerne i hotelbranchen der skal benytte systemet ofte ikke er faglærte og kan have udfordringer med brugen af computere herunder komplekse systemer. 
Socialsquare står også bag den navnet, Optimaid, for den endelige løsning samt den visuelle identitet. 

Vi virker i virkeligheden

Socialsquare bliver en del af Reload

...læs om vores fælles vision på http://nye.reload.dk, eller fortsæt blot til vores normale hjemmeside her.