SAXO Publish

Agil kunde- og produktudvikling fra innovativ idé til valideret forretning på 6 måneder.

På et disruptivt bogmarked stod den succesfulde internetboghandel SAXO.com med en udfordring: Hvad sker der, når alting bliver digitalt? Når værdikæderne brydes op og når forfattere og læsere finder nye veje til at få fat i indhold?

Formål

At lancere SAXO Publish i en MVP-udgave efter 6 måneder med fokus på kundeudvikling.

Metode

Agil tilgang til markeds-, teknologi- og kundeudvikling.

Resultat

Forøget forretningsværdi for SAXO.com, med over 1000 nye udgivelser og 10.000 downloads siden lancering.

Intensivt og agilt

Gennem en intensiv agil proces hjalp vi SAXO.com med at forstå markeds- og teknologiudvikling samt at lære konkurrenterne bedre at kende. Via den agile proces udviklede Socialsquare, på baggrund af dybdegående research, en række forretnings- og produktvisioner som SAXO.coms ledelse og bestyrelsen kunne træffe en række væsentlige beslutninger ud fra.

Valideret platform

Socialsquare ledte herefter kunde- og produktudvikling og i løbet af 3 måneder gik SAXO.com fra en strategisk idé til en konkret lancering af SAXO Publish i en MVP-udgave. Projektet var fokuseret omkring kundeudvikling.

I dialog med kernebrugerne udviklede og afklarede vi ikke bare den tekniske løsning, men også spørgsmål om prissætning, rettighedsspørgmål og services på platformen. Denne tilgang sikrede at SAXO.com allerede havde kunder på platformen før løsningen var i luften og kunne dermed lancere et produkt, som havde en klar validering i markedet.

The challenge of creating innovation inside the company is not your ability to create the innovation team, it is how to consolidate the innovation in your organisation.
Jørgen Balle Olesen CEO hos SAXO.com

Forøget forretningsværdi

SAXO Publish skabte selvstændigt forretningsværdi for SAXO.com, hvor der 6 måneder efter lancering var udgivet over 1000 nye udgivelser, som er blevet købt og downloadet mere end 10.000 gange. SAXO Publish projekt har desuden givet SAXO.com metoder og kompetencer for at forsætte den innovativ forretnings- og produktudvikling.

Vi virker i virkeligheden

Socialsquare bliver en del af Reload

...læs om vores fælles vision på http://nye.reload.dk, eller fortsæt blot til vores normale hjemmeside her.