Wonderful Copenhagen

Bedre forståelse af de storbyrejsendes digitale adfærd leder til større træfsikkerhed i markedsføringen

Rejsende finder i stigende grad selv til København via digitale og sociale platforme. De rejser uden om den traditionelle tursime infrastruktur og kommer til København for at bruge og se byen på nye måder. Hvordan navigerer og agerer turisme organisationerne i forhold til denne udvikling?

Partnere:

Wonderful Copenhagens R&D og Marketing

Overblik

I projektet den digitale storby rejsende har vi sammen med Wonderful Copenhagen arbejdet med at forstå og sætte viden på de ændringer der sker i rejsebranchen. Projektet er en del af et større indsatsområde i forhold turist udvikling i forhold til communities, hvor destinationen ikke kun markedsføre seværdigheder, men arbejder med at udvikle, styrke og gennemføre events eller community building via digitale kanaler. Arbejdet har bestået af en række kvalitative metoder som f.eks. interviews, observationer og dagbøgere, samt netnografisk analyse af en række relevante platforme og tjenester.

Resultat

Arbejdet har informeret Wonderful Copenhagens destinations management organisation og interessenterne i regionens turistbranche i bedre at kunne forstå og agere strategisk i forhold til den digitale udvikling – herunder særligt fokus på mobile og sociale tjenester.

Læs de endelige rapporter:

”Analysen bliver et strategisk værktøj i de citybreak-kampagner, som skal markedsføre København internationalt. Vi har nu en bedre forståelse for de rejsendes behov for tryghed og planlægning, og vi ved, at særligt smalle og unikke oplevelser spiller en afgørende rolle på storbyferier. Samtidig ved vi, hvordan rejsende bruger digitale tjenester til netop at opnå tryghed og samtidig opsøge det unikke. Det gør, at vi kan skærpe og forbedre både markedsføringen og oplevelsen af København som storbydestination.”
Emil Spangenberg kommunikationschef, Wonderful Copenhagen

Vi virker i virkeligheden

Socialsquare bliver en del af Reload

...læs om vores fælles vision på http://nye.reload.dk, eller fortsæt blot til vores normale hjemmeside her.