Fintech startups og digitalisering

Afholdt d. 16.3. 2016. Digitalisering af finanssektoren og opblomstringen af fintech startups

1. marts 2016

Arrangementet er afholdt

Det står helt klart at den digitale revolution af financielle services er godt på vej og at finansielle organisationer skal nytænke deres produkter og være klar til at redefinere deres rolle i kundens dagligdag for ikke at blive kørt ud på et sidespor.

Udfordringerne stikker dybere end at de kan løses med en ny app og udviklingen sker hurtigere, end de traditionelle udviklingsmetoder kan følge med.

Til dette arrangement inviterer vi til en samtale omkring digitaliseringen af financielle produkter og services, samt om truslen fra nytilkommere i industrien.
Vil vi se nærmere på hvilke tilgange og metoder disse disruptors bruger effektivt i en udviklingsprocess, samt hvordan man minimerer risikoen omkring digital produktudvikling samt hvordan man som organisation laver kloge investeringer de rigtige steder.

Nøgleord for dagens oplæg er

  • Nye spillere på banen
  • Agil produktudvikling
  • Brugerinvolvering til risikominimering
  • Startupmetoder i en etableret organisation

KEYNOTES

Ken Villum Klausen

CEO - LunarWay
Ken Villum Klausen har siden maj 2015 arbejdet på virksomheden LunarWay, en mobil platform for banking, rettet mod generation Y. LunarWay, der lige nu bliver betatestet for at genere feedback fra brugere, er klar til lancering i foråret.
Ken er tidligere direktør i Wallmob, et mobilt POS-system, der i 2014 blev solgt til nordens største IT-virksomhed Visma.

Ken vil tale om hvor han så svaghederne i den måde, banker i dag arbejder med den yngre målgruppe, hvordan de med LunarWay er gået fra idé til produkt på 8 måneder, samt give konkrete eksempler på hvordan de arbejder med agil udvikling og brugerinvolvering.

Martin-Sonderlev-Christensen-Socialsquare

Martin Sønderlev Christensen

Partner - Socialsquare
Martin Sønderlev Christensen er med en ph.d. grad i social computing og mere end 10 års erfaring i at rådgive en af Danmarks førende eksperter i udviklingen af sociale platforme, design thinking og lean UX.

Martin vi tale om hvordan man som etableret organisation kan fremme innovationen og udvikle stærkere produkter ved at implementere startup-metoder som lean, agile, brugerinvolvering og designtænkning.

BO-TOLSTRUP-CHRISTENSEN-FOREDRAG

Bo Tolstrup Christensen

Konceptansvarlig, MobilePay - Danske Bank
Bo Tolstrup Christensen startede som projektleder ved MobilePay for tre år siden og er i dag leder af nye koncepter for MobilePay hos Danske Bank.
I 2014 vandt han prisen som Digital Pioneer ved Danish Internet Award.
Bo vil ud fra et strategisk perspektiv give sit bud på, hvad der venter finanssektoren i fremtiden, samt fortælle om hvordan de gør brug af agile udviklingsmetoder i deres afdeling af Danske Bank.

Vi virker i virkeligheden

Socialsquare bliver en del af Reload

...læs om vores fælles vision på http://nye.reload.dk, eller fortsæt blot til vores normale hjemmeside her.