God Jul – Alt er fantastisk, men ingen er tilfredse.

24 december

24. december 2016

Tak fordi du fulgte med i vores julekalender. Vi håber du har kunnet brug det til noget og at det har været interessant. Det var et eksperiment fra vores side. Og vi har fået god feedback
Vi lover at holde dampen oppe i 2017 også og forsætte med at dele vores tanker, erfaringer og viden om digitalt lederskab.

VI har i denne julekalender gennem de sidste 24 dage skrevet om den digitale transformation. Om hvordan der sker både i forhold til produkter og teknologier, i forhold til markeder og nye forretningsmodeller og hvordan man organisere sig i forhold til eller med denne forandring.

På mange måder kommer vi til at fokusere på udfordringerne og glemmer at se mulighederne. Vi ser ofte forandring, som noget der IKKE skal ske, men det er faktisk sådan at forandring altid har sket og vil ske.

På mange måder er det en mærkelig tid. Vi ser det mest utrolige teknologiske fremskridt til vores rådighed, men ingen syntes at have det godt med det. Mange er I tvivl om hvad fremtiden bringer, flere og flere er stressede over en dagligdag hvor usikkerhed er en konstant. Vi brokker os over forandringen selv om den egentlig er god.

Som den amerikansk Komiker Louis C.K. siger det “everything is amazing and nobody’s happy”.

Vi kræver og forventer for meget af teknologien og tror den kan gøre meget mere end den egentligt kan. OG vi sætter egentligt ikke pris på det teknologien er i stand til.

Vi står nu næsten på dagen hvor julefreden sænker sig og de næste par dag op mod nytår hvor det hele ender i et brag kan vi holde fred. Men så snart nytårsraketterne er fyret af er det tid til at komme i arbejdstøjet igen. Ikke nødvendigvis for at have mere travlt i det det nye år, men for at kunne for at arbejde for at tingene bliver bedre og for at få det meste og meste meningfulde ud af de fremskridt vi ser.

Vi tror på at teknologi og digitalisering af vores samfund og organisationer skal gøre en forskel. Vi tror på at digitalisering skal gøres rigtigt på den rigtige måde, for de rigtige mennesker. Vi tro på at digitaliseringen bringer flere muligheder end udfordringer.
Vi står nu med muligheden for at forandre det bestående – og løse problemer på nye måder. Vi har chance for at skabe nye markeder, produkter og organisation der gør verden bedre og menneskers liv mere meningsfulde. Lad os bruge det i det nye år.

Glædelig jul

Giv dig selv og dine kolleger en julegave.

Tag på kursus i Digitalt lederskab
Digitaliseringen kræver nyt mindset, nye værktøjer og nye kompetencer. På kurset tager vi fat i digital lederskab ved at kigge på 3 centrale fokus områder: produkt- , organisations- og forretningsudvikling som hver især bliver udfordret i en digitaliseret verden og som kræver nyt af os som ledere af teams, projekter, processer eller af organisationer.

FÅ ET DRYS INSPIRATION I DIN INDBAKKE.

Hver dag - hele Julen.Vi virker i virkeligheden

Socialsquare bliver en del af Reload

...læs om vores fælles vision på http://nye.reload.dk, eller fortsæt blot til vores normale hjemmeside her.